Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/07/dlja-shkoljariv-kropivnitskogo-vimusheni-kanikuli-zavershujutsja.htm
новини, 7 лютого 2020

Для школярів Кропивницького вимушені канікули завершуються



Навчання у закладах освіти Кропивницького відновляться у понеділок, 10 лютого. Відповідну  рекомендацію начальнику управління освіти міської ради Ларисі Костенко надав міський оперативний штаб з реагування на ситуацію розповсюдженню грипу після свого засідання четверг, 6 лютого - повідомляє сайт МРмК.


За інформацією в.о. директора обласного лабораторного центру МОЗ України Надії Оперчук, тижневий показник захворюваності на 100 тисяч населення обласного центру залишається нижчим від рівня епідпорогу на 26,6%. За даними моніторингу п’ятого тижня року за медичною допомогою звернулися 1800 хворих, з яких 1396 – діти. Позитивний результат по вірусу грипу А отримано у трьох хворих.


На думку членів штабу додаткові шкільні канікули перервали ланцюг стрімкого  поширення вірусних хвороб у шкільному середовищі, але моніторинг ситуації необхідно здійснювати щоденно, оскільки пік  розповсюдження ГРВІ у Кропивницькому, як правило, припадає на кінець лютого.


- Оперативний штаб рекомендував управлінню освіти відновити заняття у школах, - відзначила голова штабу заступник міського голови Наталія Дзюба. – Одночасно, у всіх закладах освіти міста будуть ще більше посилені попереджувальні заходи протидії захворюванням. Вчителі слідкуватимуть, щоб жодний учень із ознаками хвороби не був допущений до навчального процесу і перебуванню в колективі. Крім того, будуть відмінені усі масові заходи у школах міста.


1072Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: