Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/06/v-kropivnitskomu-raioni-junak-vidbirav-groshi-u-shestiklasnikiv.htm
новини, 6 лютого 2020

У Кропивницькому районі юнак відбирав гроші у шестикласників


Сьогодні, 6 лютого, близько 10-ї години, на лінію "102" звернувся вчитель Соколівської школи, яка знаходиться у Кропивницькому районі та розповів поліцейським, що до нього звернулися два шестикласники за допомогою - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Хлопчики повідомили, що вони перебували біля місцевого магазину, як до них підійшов незнайомець. Чоловік вдарив їх, забрав кошти та зник у невідомому напрямку. Перед цим громадянин пригрозив школярам, що мовляв, якщо звернуться до поліції, то їм будуть непереливки.


Екіпаж патрульних, який в цей час перебував на вулиці Генерала Жадова, що у Кропивницькому та отримав інформацію про цю подію, миттю направився на пошуки, ймовірного, грабіжника.


Зв’язавшись телефоном із заявником, той повідомив прикмети нападника. Під час розшукових дій охоронці порядку виявили громадянина, схожого за описом. Потерпілі впізнали свого кривдника, а той – зізнався у скоєному.


Ймовірним грабіжником виявився 18-річний мешканець області, який раніше вже мав проблеми із законом.


Для встановлення всіх обставин справи на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Кропивницького районного відділку поліції.



1072Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: