Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/06/rjatuvalniki-provodjat-inspektuvannja-navchalni-evakuatsii-ta-trenuvannja-v-gurtozhitkah-kirovogradschini-foto-.htm
новини, 6 лютого 2020

Рятувальники проводять інспектування, навчальні евакуації та тренування в гуртожитках Кіровоградщини (ФОТО)


Тривають перевірки стану протипожежного та техногенного захисту закладів, що відносяться до категорії об’єктів із масовим перебуванням людей. Комплексне інспектування відбувається у кілька етапів: оцінка усіх складових системи протипожежного захисту будівель, що підлягають перевіркам, практичне відпрацювання з персоналом та відвідувачами (учнями, пацієнтами тощо) дій у разі виникнення НС та тренування особового складу підпорядкованих підрозділів, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Саме у такому форматі відбулись заходи контролю щодо стану безпеки гуртожитків Новокостянтинівської шахти у Маловисківському районі та СПТУ №40 м. Новоукраїнка. Інспектори району перевірили шляхи евакуації, первинні засоби пожежогасіння, сигналізації та оповіщення, відповідну документацію тощо.


Крім того, було оголошено сигнал тривоги та проведено навчальну евакуацію людей з приміщень. Також персонал тренувався гасити осередок пожежі первинними засобами пожежогасіння та пройшов інструктаж щодо дій у випадку виникнення НС.


                  

989Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: