Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/06/politseiski-kropivnitskogo-obgovorili-z-predstavnikami-gromadi-naprjamki-podalshoi-spivpratsi.htm
новини, 6 лютого 2020

Поліцейські Кропивницького обговорили з представниками громади напрямки подальшої співпраці


У приміщенні міськвиконкому, дільничні офіцери провели чергову робочу зустріч із головами квартальних комітетів Подільського району міста. 


Під час заходу дільничний Кропивницького відділу поліції Григорій Шамкійрозповів про основні напрямки та результати роботи «шерифів», криміногенну ситуацію та закликав посилити співпрацю голів квартальних комітетів та поліцейських для підтримання правопорядку на територіях обслуговування і недопущення вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень.


У свою чергу, голови квартальних комітетів зазначили, що між ними та багатьма дільничними налагоджена взаємодія та висловили свої побажання щодо подальшої співпраці у вирішенні проблемних питань.


По завершенню заходу поліцейські надали присутнім контактні телефони та пообіцяли й надалі оперативно реагувати на всі повідомлення від представників громади та надавати фахову допомогу.


За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області


561Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: