Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/05/u-kropivnitskomu-psihologi-proveli-trening-z-rjatuvalnikami.htm
новини, 5 лютого 2020

У Кропивницькому психологи провели тренінг з рятувальниками


У вівторок, 5 лютого працівники психологічної служби Управління ДСНС в області провели тренінг особовим складом Кропивницького міськрайвідділу на тему: «Формування групової взаємодії та згуртування колективу», спрямований на підвищення згуртованості рятувальників як у професійній діяльності, так і в міжособистісних стосунках - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


Під час використання спеціальних формуючих впливів – тренінгових вправ, групова згуртованість колективу формується більш інтенсивно та суттєво поліпшується соціально-психологічний клімат, зокрема за такими критеріями: прагнення до збереження цілісності колективу, згуртованість, контактність та відкритість. А саме це надзвичайно важливо для ефективної роботи рятувальників, які завжди виконують завдання за призначенням у групах.


Усі учасники справилися з поставленими завданнями та цілями. Злагоджено та логічно була побудована робота в групах. Кожен з учасників гідно аргументував свою позицію та позицію своєї групи.


               

785Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: