Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/05/troh-zniklih-bezvisti-ljudei-rozshukala-oleksandriiska-politsija.htm
новини, 5 лютого 2020

Трьох зниклих безвісти людей розшукала олександрійська поліція


Минулого тижня працівникам Олександрійського відділу поліції довелося тричі проводити розшук зниклих безвісти осіб – про це «Голос Громади» повідомив начальник міськвідділу підполковник Володимир Хвостов.


Розшук проводився за заявами громадян по кожному окремому випадку. В результаті застосованих заходів місцезнаходження всіх осіб було виявлено і вони повернуті їхнім близьким, злочинів чи якось протиправних дій стосовно них не скоєно.  Зниклими і потім знайденими «пропажами» виявились житель міста віком 36 років, ще один 49-річний олександрієць та підопічний пансіонату «Ковчег» з села Попельнастого Олександрійського району, який втік звідти до Олександрії.


«У таких випадках ми намагаємося докласти зусиль, щоб розшукати зниклих протягом доби. Тому що коли мине більше часу, тоді подія переходить в інший різновид і мають застосовуватися інші слідчі дії. Яка була мотивація цих втікачів – в даному випадку з`ясовувати ці причини з абсолютною точністю не є метою та повноваженнями поліції. Можу лише сказати про певний причинно-наслідковий зв`язок: всі троє зловживали алкоголем, вели асоціальний спосіб життя, безвідповідально ставилися до своїх родин і близьких. Ймовірно, у них на цьому підґрунті виникали конфлікти, які й спонукали їх до втеч», – так прокоментував події підполковник Володимир Хвостов.


973Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: