Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/05/rjatuvalniki-prosjat-vodiiv-u-naiblizhchi-dni-ne-viizhdzhati-z-mist.htm
новини, 5 лютого 2020

Рятувальники просять водіїв у найближчі дні не виїжджати з міст


Глава Держслужби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін закликав водіїв в період 5-7 лютого утримаються від виїзду за межі населених пунктів без гострої необхідності.


Джерело: "Інтерфакс-Україна" з посиланням на главу Держслужби з Надзвичайних ситуацій Миколу Чечоткіна, пише "Українська правда". 


Деталі: У вівторок на засіданні держкомісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Києві Чечоткін розповів, що для мінімізації негативних наслідків погіршення погоди в цілодобовому режимі буде організовано роботу міжвідомчих штабів, забезпечений посилений моніторинг обстановки і забезпечення реакції на початковому етапі виникнення надзвичайних ситуацій.


За словами Чечоткіна, доручено забезпечити роботу пунктів обігріву, особливо в східних областях, де очікується найбільше зниження температури, а також своєчасно залучати снігоприбиральну техніку.


В Києві планують обмежувати в'їзд в місто великовагового транспорту.


Передісторія:


У найближчі дні рятувальники очікують в окремих регіонах України випадання 30-50 см снігу, на дорогах будуть снігові замети й ожеледиця.


954Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: