Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/05/na-kirovogradschini-vzhe-drugii-rik-pospil-realizuetsja-proekt-zaradi-zhittja-.htm
новини, 5 лютого 2020

На Кіровоградщині вже другий рік поспіль реалізується проект "Заради життя"


Днями, очільник філії Центру пробації в Кіровоградській області Владислав Музика спільно з начальником Кропивницького районного відділу пробації Олександром Мірошником та представником Олександрійського міськрайонного відділу пробації Анжелою Костюковою взяли участь у підсумковій нараді за результатами роботи у 2019 році в рамках реалізації проекту «Заради життя», яка проходила 3-4 лютого 2020 року у м. Києві - повідомляє Юлія Любіч,Філія Центру пробаціїв Кіровоградській області.


Головною метою проведення наради стало обговорення успіхів та проблемних питань на шляху впровадження комплексного пакету послуг проекту «Заради життя», який реалізується другий рік в установах органу пробації 12 пілотних регіонів України, в тому числі Кіровоградщини.


 У ході наради Владислав Музика, начальник філії Центру пробації, презентував успіхи та бар’єри на шляху впровадження надання комплексних послуг з ВІЛ-інфекції, туберкульозу та вірусного гепатиту С особам, що перебувають на пробації в рамках реалізації проекту «Заради життя» в Кіровоградській області.


Варто зазначити, що вже третій рік поспіль на базі філії Центру пробації в Кіровоградській області працює консультаційний кабінет, де особа, яка перебуває на обліку органу пробації, може отримати комплексний пакет послуг скринінгів на ВІЛ-інфекцію, туберкульоз, вірусний гепатит С, подальший соціальний супровід та лікування цих соціально-небезпечних хвороб (у разі їх виявлення).



763Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: