Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/03/vchitelka-z-kropivnitskogo-peremogla-v-oblasnomu-turi-konkursu-vchitel-roku-.htm
новини, 3 лютого 2020

Вчителька з Кропивницького перемогла в обласному турі конкурсу ”Вчитель року”


Вчителька хімії кропивницького наукового ліцею Аліна Мажара перемогла в обласному турі конкурсу ”Вчитель 2020 року”. Суспільному про це розповіла членкиня журі конкурсу в номінації ”Хімія” Олена Іванащенко. Переможці обласного туру представляють область на Всеукраїнському етапі.


Конкурс ”Вчитель року” в області й Україні проводиться щороку з різних предметів. Вчителі хімії за звання кращого змагаються раз на п’ять років. Олена Іванащенко розповіла про обласний тур конкурсу в номінації ”Хімія”: ”Було сім конкурсантів. Оцінювали їх практичну роботу. Вони писали контрольну роботу у форматі ЗНО не лише з хімії, а й з психології, педагогіки, філософії”.


За словами Аліни Мажари, працює четвертий рік, після закінчення педуніверситету. Намагається зацікавити учнів хімією. Для цього на уроках використовує хімічні експерименти та досліди: ”Найбільш хвилюючим було проведення конкурсного уроку, коли незнайомі учні, непрогнозована ситуація, стресовий стан. Участь у конкурсі – достатньо складний крок для мене. Брати участь у конкурсі я наважилась навесні минулого року, з літа почала готуватись. Цей конкурс – великий шанс заявити про себе як про молодого педагога”.


У квітні цього року у Чернівцях Аліна Мажара позмагається за звання найкращого вчителя хімії в Україні.


2669Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: