Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/03/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-bagatogaluzevii-jarmarok-vakansii.htm
новини, 3 лютого 2020

У Кропивницькому відбувся багатогалузевий ярмарок вакансій


Днями у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості відбувся багатогалузевий ярмарок вакансій - повідомляє Оксана Демченко, провідний фахівець з питань зайнятості Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


Безпосереднє спілкування роботодавців з шукачами роботи дає ефективний результат, адже безробітні мають можливість зорієнтуватися на ринку праці та підібрати підходящу роботу, а роботодавці – знайти кваліфікованих працівників.


У заході взяли участь представники роботодавців, зокрема: АТ «Ельворті», Державна установа «Кропивницька виправна колонія (№ 6)», Управління патрульної поліції в Кіровоградській області, Філія – Кіровоградське обласне управління ПАТ «Державний ощадний банк України», дошкільний навчальний заклад № 52 «Казковий», ТОВ «Універсал-Плюс», ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є», Представництво «Кімакр АЕМ ЛТД», ТОВ «Фейсер» та ФОП Сологуб Віталій Володимирович, власник пекарні-кав’ярні «Baton house».


Роботодавці представили актуальні вакансії за такими посадами: вихователь, інструктор з фізкультури, менеджер (управитель) з питань регіонального розвитку, поліцейський (інспектор) патрульної служби, інспектор, керуючий відділенням, начальник відділу. верстатник широкого профілю, кухар, пекар, продавець продовольчих товарів, швачка та ін.


Під час ярмарку вакансій роботодавці презентували свої підприємства, охарактеризували основні напрямки діяльності та надали шукачам роботи інформацію про вакансії, вимоги до претендентів, специфіку виконання робіт, інформацію про режим роботи, умови оплати праці, а також проводили співбесіди з претендентами на роботу.


У заході узяли участь 65 осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та шукають роботу. За результатами проведеного заходу 21 особа отримала направлення для можливого подальшого працевлаштування.




                    

808Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: