Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/31/v-oleksandrii-rozpochavsja-traditsiinii-memorialnii-turnir-z-boksu.htm
новини, 31 січня 2020

В Олександрії розпочався традиційний меморіальний турнір з боксу


В Олександрії проходить VІІІ турнір з боксу, присвячений пам`яті Олексія Скічка, повідомляє «Голос Громади».


Офіційне відкриття цього спортивного заходу відбулося у Палаці спорту Олександрійської ДЮСШ №2 вчора, 30 січня, о 16-й годині (хоча фактично змагання розпочалися того ж дня зранку).


В урочистості відкриття даного традиційного щорічного відкритого турніру взяли участь офіційні особи – старший тренер збірної команди з боксу Кіровоградської області В.Саласенко, міський голова Олександрії, а також Дмитро Скічко – син колишнього олександрійського міського голови, засновника традиції проведення юнацьких боксерських першостей у місті та кандидата у майстри спорту СРСР з боксу Олексія Скічка, ім`я якого і носить ось вже вісім років даний турнір.


Після їхніх вітальних промов відбувся парад учасників, звучав Гімн України, присутні вшанували пам`ять Олексія Скічка хвилиною мовчання. Також урочистість прикрасили своїми виступами юні вихованки секції художньої гімнастики, яка діє у Палаці спорту.


Турнір набуває дедалі більшої популярності, його географія розширюється: цього разу про свою участь у ньому заявили юніорські команди боксерів з багатьох міст та областей України, а також спортсмени з сусідньої держави Молдови і США (що надає формальне право називати змагання міжнародними) – всього 214 спортсменів.


Відразу ж після офіційного відкриття на ринг були запрошені наступні пари суперників, які продовжили турнірні бої. Згідно з програмою, змагання триватимуть три дні, фінальні поєдинки відбудуться 1 лютого тут же, у міському Палаці спорту.




1273Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: