Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/31/u-kropivnitskomu-vodii-namagavsja-dati-politseiskim-groshi-na-benzin-video-.htm
новини, 31 січня 2020

У Кропивницькому водій намагався дати поліцейським гроші «на бензин» (ВІДЕО)



Пропозиція дати поліцейським гроші «на бензин» може закінчитися для водія кримінальною відповідальністю. Під час патрулювання поліцейські виявили автомобіль ВАЗ 2107, водій якого проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора. Подія трапилася цієї середи, 29 січня, на вулиці Вокзальна в Кропивницькому - повідомляється на сторінці Патрульна поліція Кіровоградської області.


Керманич одразу зізнався в скоєнні правопорушення. Та замість того, щоб отримати «зароблений штраф», почав наполегливо пропонувати патрульним гроші з метою уникнення відповідальності.


За порушення правил дорожнього руху поліцейські винесли водієві постанову за ч.2 ст.122 (Недотримання правил проїзду перехресть) КУпАП.


А чому керманич так наполегливо пропонував інспекторам гроші «на бензин», йому доведеться пояснювати слідчим, яких поліцейські викликали на місце події.


За ч.1 ст.369 (Пропозиція поліцейському неправомірної вигоди) ККУ передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 4 років.



1602Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: