Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/30/rjatuvalniki-kirovogradschini-spilno-z-politseiskimi-proveli-seminar-dlja-uchniv-shkoli-7.htm
новини, 30 січня 2020

Рятувальники Кіровоградщини спільно з поліцейськими провели семінар для учнів школи №7


Рятувальники Управління ДСНС України в області часто об’єднуються з поліцейськими та проводять активну роз’яснювальну роботу серед школярів стосовно питань розважливої поведінки вдома, на вулиці та в громадських місцях, у цікавій і пізнавальній формі подають вкрай важливу інформацію щодо причин виникнення надзвичайних ситуацій, способів їх уникнення та прийомів самопорятунку - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


29 січня семінар відбувся у загальноосвітній школі №7 м. Кропивницький. Школярі молодших класів дізнались про основні причини виникнення пожеж у побуті та отримали знання про те, як запобігти лихові, та як діяти, якщо опинився у екстремальній ситуації. Велику загрозу для дітей становить крига на відкритих водоймищах, тож рятувальники застерегли від необдуманого бажання бешкетувати поблизу водойм та порадили відвідати спеціально обладнаний каток.


На завершення зустрічі школярі отримали листівки із чітко та стисло викладеними правилами безпеки у зимовий період.



             

898Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: