Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/30/politseiski-skeruvali-do-sudu-materiali-stosovno-grupi-narkozbuvachiv.htm
новини, 30 січня 2020

Поліцейські скерували до суду матеріали стосовно групи наркозбувачів


У жовтні минулого рокупід час проведення обшуків за місцем проживання трьох осіб правоохоронці вилучили наркотичні засоби, психотропні речовини, а також грошові кошти і стільникові телефони, які використовувалися громадянами в злочинній діяльності.


За результатами досудового розслідування та експертиз за цими фактами прийнято рішення щодо притягнення осіб до кримінальної відповідальності за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.


28 січня обвинувальний акт стосовно групи з ознаками організованості скерований до суду. 


За скоєне особам загрожує покарання – від дев’яти до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095-189-43-50, на електронну пошту:к[email protected] або безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30.Конфіденційність гарантується.


За матеріалами управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області


1053Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: