Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/30/dva-misjatsi-pid-domashnim-areshtom-perebuvatime-obvinuvachenii-u-vbivstvi-ruslan-sandovskii.htm
новини, 30 січня 2020

Два місяці під домашнім арештом перебуватиме обвинувачений у вбивстві Руслан Сандовський


Два місяці під цілодобовим домашнім арештом перебуватиме обвинувачений в умисному вбивстві Руслан Сандовський - повідомляє Суспільне. Термін запобіжного заходу продовжили до 29 березня. Чоловіка обвинувачують у вбивстві жителя Помічної, учасника бойових дій Василя Штукатурова у січні минулого року. Справу розглядають у Кіровському районному суді Кропивницького.


На засідання суду приїхали родичі вбитого – мати та сестра.


Прокурорка Катерина Палій читає перший том справи: "За матеріалами слідства тіло вбитого знайшли в будинку обвинуваченого". Читання трьох томів справи триває півтори години.


Суддя Руслан Бурко каже – розгляд продовжать під час наступного засідання. Говорить – термін запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту у обвинуваченого спливає третього лютого. Прокурорка просить його продовжити. Адвокатеса обвинувачено Галина Титаренко просила суд змінити запобіжний захід з цілодобового арешту на домашній арешт у нічний час: “Я не заперечую проти домашнього арешту, але я би просила колегію суддів дати можливість хоча б йому працювати, щоб заробити на існування”.


Суддя Руслан Бурко ухвалив рішення про запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. “Ухвала оскарженню не підлягає” - сказав Руслан Бурко.


Обвинувачений Руслан Сандовський обвинувачення коментує так: “Я не погоджуюсь з цими обвинуваченнями. Що я можу сказати, я захищав своє домоволодіння, свою сім'ю”.


Мати вбитого Василя Штукатурова Раїса Штукатурова каже – просила тримати підозрюваного під вартою: "Я планую добиватись справедливості. Це єдине, що мені залишається.”


Продовжать розгляд справи 13 лютого.


1669Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: