Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/24/na-kirovogradschini-trivajut-perevirki-ob-ektiv-z-masovim-perebuvannjam-ljudei.htm
новини, 24 січня 2020

На Кіровоградщині тривають перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей


На виконання доручення ДСНС України від 11.12.2019 № 02-17767/261 фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів продовжують проводити позапланові перевірки додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки закладів, установ та організацій з масовим перебуванням людей. Зокрема, перевірці підлягають заклади освіти, установи охорони здоров’я та соціального захисту, об’єкти критичної і транспортної інфраструктури, у тому числі торговельно-розважальні заклади, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Наразі інспекторський склад Гайворонського районного сектора розпочав перевірку місцевого професійного аграрного ліцею та інспектори Світловодського міськрайвідділу – загальноосвітніх навчальних закладів № 4, 7 та 10. Відповідно до плану перевірки на згаданих об’єктах ретельно проінспектовано стан евакуаційних виходів, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, електрогосподарства, комплектацію пожежних щитів, наявність первинних засобів пожежогасіння та їх придатність до використання у випадку необхідності, систем протипожежного захисту тощо. З працівниками інспектори провели роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки та дій у випадку надзвичайної ситуації. Також з персоналом закладів відпрацювали порядок використання вогнегасників та евакуацію із будівель.


                


1223Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: