Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/23/uchni-ta-pedagogi-kropivnitskogo-profesiinogo-litseju-poglibili-znannja-schodo-bezpeki-zhittedijalnosti-foto-.htm
новини, 23 січня 2020

Учні та педагоги кропивницького професійного ліцею поглибили знання щодо безпеки життєдіяльності (ФОТО)


Навчання молоді правилам безпеки завжди було одним з пріоритетних завдань Служби порятунку, адже чим краще людина обізнана в цьому напрямку, тим менше надзвичайних подій виникатиме, тим менше буде постраждалих і загиблих. Тому що, саме незнання правил та їх невиконання призводить до трагедій, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


23 січня працівники Управління ДСНС в області і Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області нагадали учням і педагогічному колективу професійного ліцею сфери послуг правила безпеки життєдіяльності.


Майбутні фахівці побутового обслуговування та їхні вчителі отримали вичерпну інформацію про пожежі – від маленьких займань до масштабних пожеж, їх причини, способи ліквідації та порятунку. Присутні засвоїли, як рятуватись, якщо опинились в осередку пожежі, як погасити займання за допомогою підручних засобів, які бувають вогнегасники і як ними користуватись. Особливо було наголошено на правилах евакуації із небезпечних приміщень при оголошенні сигналу тривоги.


На завершення спілкування з рятувальниками та викладачами навчально-методичного центру студенти отримали листівки з правилами безпеки у екстремальних ситуаціях.


         


748Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: