Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/22/rjatuvalniki-provodjat-inspektuvannja-evakuatsii-ta-trenuvannja-u-navchalnih-zakladah-kirovogradschini.htm
новини, 22 січня 2020

Рятувальники проводять інспектування, евакуації та тренування у навчальних закладах Кіровоградщини


Тривають перевірки стану протипожежного та техногенного захисту закладів, що відносяться до категорії об’єктів із масовим перебуванням людей. Комплексне інспектування відбувається у кілька етапів: оцінка усіх складових системи протипожежного захисту будівель, що підлягають перевіркам, практичне відпрацювання з персоналом та відвідувачами (учнями, пацієнтами тощо) дій у разі виникнення НС та тренування особового складу підпорядкованих підрозділів - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Саме у такому форматі відбулись заходи контролю щодо стану безпеки навчальних закладів Знам’янського району. Інспектори району перевірили шляхи евакуації, первинні засоби пожежогасіння, сигналізації та оповіщення, відповідну документацію тощо.


Крім того, було оголошено сигнал тривоги та проведено навчальну евакуацію дітей і педагогічного колективу з приміщень. Пожежно-рятувальний підрозділ відпрацював у цих закладах ліквідацію умовної пожежі.


Також персонал навчальних закладів тренувався гасити осередок пожежі первинними засобами пожежогасіння та пройшов інструктаж щодо дій у випадку виникнення НС.


                        

895Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: