Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/21/u-bobrinetskii-otg-prezentuvali-realizovani-proekti.htm
новини, 21 січня 2020

У Бобринецькій ОТГ презентували реалізовані проєкти


У Бобринецькій міській об’єднаній громаді презентували завершені проєкти, які реалізовані завдяки співпраці з Програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Міський голова Валерій Сніжко та директор Програми USAID DOBRE Беррі Рід відвідали об’єкти торгово-ярмарковий простір та капітально відремонтований зал засідань громади.


Торгово-ярмарковий простір передбачає створення умов для реалізації продукції місцевого виробника та підтримку підприємців. У рамках проєкту Програма DOBRE закупила 6 дерев’яних будиночків, які розміщені у центральному парку, та генератор для їх освітлення у вечірні години.


Ще один проєкт "Реконструкція залу засідань громади" забезпечує комфортне проведення тренінгів і різноманітних заходів для мешканців громади. Програма DOBRE надала підтримку ОТГ у придбанні будівельних матеріалів, мультимедійного обладнання та меблів, а Бобринецька громада здійснила ремонт приміщення.


Керівник Програми DOBRE Беррі Рід також ознайомився з реалізацією проєкту із сортування сміття (у Бобринецькій гімназії №1) та із ходом реалізації спільного проєкту щодо поліпшення якості питної води у громаді (на станції очистки води).


За інформацією вебсайту Бобринецької ОТГ


1180Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: