Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/20/v-odnii-z-kropivnitskih-bagatopoverhivok-trapilas-pozhezha.htm
новини, 20 січня 2020

В одній з кропивницьких багатоповерхівок трапилась пожежа


Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 3 пожежі різного характеру - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, о 19:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Попова в обласному центрі. На момент прибуття на місце події пожежно-рятувального підрозділу з’ясувалось, що горять 10 м2домашніх речей на балконі та двері балконів двох житлових квартир на 7 поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. О 19:58 пожежу локалізували та о 20:29 – ліквідували рятувальники 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.


Крім того, вогнеборці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький ліквідували займання 5 м2 сміття на відкритій території по пров. Курінний обласного центру.


Бійці 20-ї ДПРЧ м. Долинська приборкали пожежу 0,4 м2 труби димоходу печіу приватному одноповерховому житловому будинку по пров. Новий с. Маловодяне Долинського району.


В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.


            

752Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: