Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/20/na-kirovogradschini-vakantni-ponad-300-visokooplachuvanih-posad.htm
новини, 20 січня 2020

На Кіровоградщині вакантні понад 300 високооплачуваних посад


У базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості існує ряд професій, за якими роботодавці готові платити своїм працівникам від 10 до 30 тисяч гривень на місяць. Наразі у службі зайнятості Кіровоградщини таких вакансій зареєстровано 306 одиниць - повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Доволі високим залишається попит на інженерів, водіїв, агрономів, представників будівельних та гірничодобувних професій, а також працівників банківської, залізничної та медичної сфер.


Що ж до розподілу за районами, то у Кропивницькому представлено найбільше вакансій із зарплатою понад 10 тисяч – 179, 48 у  Маловисківському, 44 у Світловодському районі, 10 вакансій у Знам’янському, 8 у Олександрійському, 7 у Голованівському, 3 у Новоукраїнському, 2 у Гайворонському та по 1 вакансії у Благовіщенському, Долинському, Новоархангельському, Новомиргородському та Петрівському районах Кіровоградської області.


Це вакансії за такими професіями як сімейний лікар, головний інженер, верстатник широкого профілю, агроном, економіст, електрозварник ручного зварювання, гірник на геологічних роботах, шеф-кухар, бухгалтер, диспетчер станційний, формувальник залізобетонних виробів та конструкцій, енергетик виробництва, машиніст бетоноукладача та ін.


Якщо Вас зацікавили запропоновані вакансії – звертайтесь до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.



647Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: