Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/20/andrii-raikovich-prosit-kropivnichan-vchasno-platiti-za-opalennja.htm
новини, 20 січня 2020

Андрій Райкович просить кропивничан вчасно платити за опалення


Міський голова Андрій Райкович закликав містян вчасно платити за тепло, на цьому він наголосив сьогодні, 20-го січня, під час апаратної наради у міській раді, інформує «Кіровоград24».


«Будьте свідомими та вчасно здійснюйте розрахунки. Наразі, населення заборгувало десятки мільйонів гривень. Хочу нагадати, що «Теплоенергетик» газ купує. Це товар. Ніхто ні в борг, ні в кредит тепло не дасть. Гасити борги необхідно негайно. Але й з теплогенеруючого підприємства відповідальність не знімається, абонентська служба повинна працювати якісніше», - зазначив Андрій Райкович.



Так, міський голова доручив управляючим компаніям краще інформувати містян: вивішувати оголошення, списки з сумами боргу по квартирно на кожному під’їзді.


«До Нового року місто зробило все можливе, щоб зменшити ціну тарифу на теплопостачання. Проте підприємство, яке забезпечує місто теплом, не може це подавати тепло безплатно», - додав міський голова.



820Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: