Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/16/na-kirovogradschini-trivajut-pozaplanovi-perevirki-trenuvannja-ta-navchannja-rjatuvalnikiv-foto-.htm
новини, 16 січня 2020

На Кіровоградщині тривають позапланові перевірки, тренування та навчання рятувальників (ФОТО)


На виконання доручення Прем’єр-Міністра України від 11.12.2019 № 44205/1/1-19 та вказівки ДСНС України від України від 11.12.2019 № 02-17767/261 фахівці Голованівського районного відділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області здійснили перевірки стану пожежної та техногенної безпеки у будівлі професійно-технічного училища №38, а співробітниками Маловисківського районного відділу У ДСНС в області було проінспектовано ПТУ №16, маловисківський ліцей, навчально-виховний комплекс с. Якимівка та навчально-виховне об’єднання смт Смоліне Маловисківського району. Під час перевірок інспектори перевірили наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, наявність та стан утримання евакуаційних шляхів і виходів, стан утримання електрогосподарства, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, наявність і працездатність систем протипожежного захисту, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області. 


Працівникам згаданих установ і дітям у навчальних закладах рятувальники нагадали правила пожежної безпеки, причини виникнення пожеж та способи запобігти їм, порядок дій при пожежі та правила користування первинними засобами пожежогасіння. Крім того, рятувальники розповіли, як викликати пожежно-рятувальний підрозділ, як евакуюватись з приміщень у випадку виникнення надзвичайної ситуації в закладах з масовим перебуванням людей, а також практично відпрацювали евакуацію. Особовий склад 13-ї та 23-ї Державних пожежно-рятувальних частини смт Голованівськ і м. Мала Виска, у свою чергу, відпрацювали практичні дії по гасінню умовної пожежі. 



    


1104Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: