Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/16/na-kirovogradschini-dvoe-cholovikiv-vikradali-z-domivok-audio-videoaparaturu-ta-komp-juteri.htm
новини, 16 січня 2020

На Кіровоградщині двоє чоловіків викрадали з домівок аудіо-, відеоапаратуру та комп’ютери

 

В Онуфріївському районі до поліції надійшла низка повідомлень про викрадення комп’ютерної техніки, аудіо-, відеоапаратури та іншого майна з приміщень органів місцевого самоврядування, сільських будинків культури - повідомляє Онуфріївське відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області.   


Працівники сектору карного розшуку встановили, що до вчинення кримінальних правопорушень причетні двоє жителів іншої області, 33 та 27 років. Шляхом пошкодження дверей та пластикових вікон злодії потрапляли всередину приміщень, звідки викрадали техніку. 


У результаті вжитих заходів поліцейські вночі 16 січня на території району зупинили автомобіль, на якому пересувалися спільники.


Транспортний засіб із частиною речових доказів правоохоронцями було вилучено. 


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Особам вже повідомлено про підозру.


Як з’ясувалося, чоловіки причетні до скоєння крадіжок не лише в Онуфріївському районі, а й на території сусідніх районів Кіровоградської та Полтавської областей.


Наразі направлено клопотання до Онуфріївського районного суду для обрання стосовно осіб запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


1163Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: