Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/14/rjatuvalniki-proveli-profilaktichne-vidpratsjuvannja-zhitlovogo-sektoru-foto-.htm
новини, 14 січня 2020

Рятувальники провели профілактичне відпрацювання житлового сектору (ФОТО)


Одним із ефективних напрямків навчання населення правилам пожежної безпеки є проведення роз’яснювальної роботи. І особливо вона  актуальна в опалювальний період, коли однією з найпоширеніших причин виникнення пожеж у побуті є недотримання громадянами правил пожежної безпеки під час експлуатації печей та електронагрівальних приладів - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області. 


Щоб надзвичайних подій виникало якомога менше, а наслідки від них не були вкрай трагічними, працівниками обласного Управління ДСНС та районних підрозділів  здійснюється інформаційно-роз’яснювальна робота у житловому секторі населених пунктів Кіровоградщини та в обласному центрі зокрема.  



14 січня рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу на вулицях міста Знам’янки та Благовіщенськ. Майже усі будинки у районних центріх опалюються газом, власники будинків добре знають, які наслідки може мати нехтування правилами експлуатації  як побутових газових приладів, так і електричних, адже взимку збільшується навантаження на електромережі, що, у свою чергу, провокує коротке замикання і займання. 


Власників помешкань, де використовується пічне опалення, попередили про небезпеку користування грубами та печами з тріщинами, невчасної очистки груб від сажі, а також нагадали основні правила пожежної безпеки.Усім, з ким поспілкувалися фахівці рятувальної справи, вручили листівки із застереженнями та правилами безпечного перебігу опалювального сезону.



          

567Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: