Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/14/likari-kirovogradschini-otrimuvatimut-elektronni-kljuchi-za-grafikom.htm
новини, 14 січня 2020

Лікарі Кіровоградщини отримуватимуть електронні ключі за графіком


Директор департаменту охорони здоров'я Олег Рибальченко провів брифінг, на якому прокоментував ситуацію з чергами лікарів в акредитаційному сертифікаційному центрі ДФС у Кропивницькому - повідомляє сайт Кіровоградської ОДА.


«На початку року Національна служба здоров'я звернулася безпосередньо до всіх лікувальних закладів з проханням прискорити реєстрацію лікарів в електронній системі охорони здоров'я, що бажано зробити до 15 січня. Зараз відбувається заповнення форми «Медичні кадри», що передбачає отримання кваліфікаційного електронного підпису на кожного лікаря», - розповів посадовець. Електронний підпис, що вимагає НСЗ, можна отримати лише в акредитаційних сервісних центрах.


«Після свят лікарі з різних лікувальних закладів самостійно, не узгоджуючи час, пішли отримувати електронні ключі, що спричинило черги і певну напругу», - пояснив Олег Рибальченко.


За інформацією Олега Рибальченка, електронні ключі мають отримати ще 500 лікарів міських і обласних лікувальних закладів. За один день фахівці акредитаційного центру ДФС можуть прийняти орієнтовно до ста осіб.


Очільник відомства зауважив, що департамент взяв цей процес на контроль і з завтрашнього дня лікарі отримуватимуть ключі за чітко визначеним графіком. «Зберемо головних лікарів та пояснимо процедуру реєстрації, встановимо графік щоб в подальшому уникнути незручностей. Протягом наступного тижня цей процес повинен бути завершений», - зауважив Олег Рибальченко. Він підкреслив, що дедлайн реєстрації медиків в Національній службі здоров'я спливає 1 квітня, коли розпочинається фінансування лікувальних закладів із НСЗУ.


913Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: