Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/14/futbolist-kasimov-pid-chas-vidpustki-vidpochivav-u-ridnomu-kropivnitskomu-z-sim-eju.htm
новини, 14 січня 2020

Футболіст Касімов: під час відпустки відпочивав у рідному Кропивницькому з сім’єю



Клубна прес-служба “біло-зелених” взяла інтерв’ю в півзахисника ФК “Оболонь Бровар-2” (Буча) Дмитра Касімова, який вже встиг дебютувати в складі першої команди “пивоварів” у кубковому матчі з ФК “Гірник-Спорт” - повідомляє "Спортивна Кіровоградщина".


– Виокреми, будь ласка, найкращу гру та матч, який був найбільш невдалим під час першої частини Чемпіонату в Другій лізі.

– Найкраща гра була вдома з ФК “Калуш”, в якій у підсумку була зафіксована нічия 0:0. В цій грі досвідченому супернику ми показали характер та бійцівські якості. Найбільш невдалий матч відбувся також з “Калушем”, але вже на виїзді. Гра завершилася з результатом 1:1 та попри нічию повинні були везти додому три очки, але через помилку арбітра на останніх хвилинах, пропустили м’яч зі штрафного удару й отримали лише один заліковий бал.


– Чого очікуєш від продовження сезону?

– Будемо намагатися брати очки в кожній грі та вдосконалювати нашу гру. В нас все для цього є!


– Можливо, якась команда здатна серйозно додати у результатах?

– Додати можемо лише ми. В нас команда дуже молода, в хлопців “горять” очі, кожні 90 хвилин це безцінний досвід. З кожним матчем ми стаємо сильнішими, адже для майже всіх футболістів в нашій команді це першій досвід у дорослому професійному футболі.


– Як тобі робота з головним тренером Олегом Миколайовичем Мазуренко?

– Олег Миколайович багато розмовляє з нами. Це те що потрібно молодим футболістам. Загалом працювати з ним одне задоволення. Хлопці готові вмирати за нього на футбольному полі. З його філософією у команди є майбутнє, але для цього потрібен час.


– Ти вже зіграв перший поєдинок за першу команду. Які були в тебе емоції в Кубку України?

– Дякую Сергію Івановичу Ковальцю за цей шанс. Я не хвилювався, адже мав досвід виступів на такому рівні. Попри результат, дуже задоволений тим, що дебютував за першу команду.


– Де розпочинав займатися футболом? Хто твій перший тренер? За які команди виступав до переходу в «Оболонь Бровар»?

– В 6 років мій рідний дядько привів мене до ДЮСШ “Піонер” в місті Кропивницький. Там я і робив свої перші футбольні кроки. Мій перший тренер Володимир Валентинович Терешенок. Спілкуємося з ним й до сьогодні. Згодом перейшов до академії ФК “Зірка”, звідки й випустився у 2016 році. Опісля вже грав за молодіжні команди U19 та U21 ФК “Зірка” (Кропивницький), а потім й за першу команду в сезоні 2018/2019 рр, коли вона виступала в Першій лізі.


– Яке в тебе хобі?

– Люблю читати та саморозвиватися не лише в футболі.


– Де проводив відпустку?

– В рідному місті Кропивницький з сім’єю.


– Що побажаєш нашим вболівальникам?

– Вболівальникам хочу побажати всього найкращого, щоб в новому році все задумане втілилось у життя!


Офіційний сайт ФК “Оболонь Бровар”


897Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: