Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/13/v-lotnii-akademii-vidbuvsja-kruglii-stoil-rozbudova-poligoniv-dlja-viprobuvannja-bezpilotnih-litalnih-aparativ-.htm
новини, 13 січня 2020

В Льотній академії відбувся круглий стіл «Розбудова полігонів для випробування безпілотних літальних апаратів»


Одним з напрямків співпраці з колегами корейської компанії Safeus Drone є виконання випробувань безпілотних літальних апаратів. Для ефективного впровадження цього напрямку роботи необхідною є розбудова полігонів. Якими мають бути ці полігони, яким має бути їхнє матеріальне забезпечення та документальний супровід? Мова про це йшла під час круглого столу «Розбудова полігонів для випробування безпілотних літальних апаратів», що відбувся в Льотній академії на початку січня 2020 року - повідомлдяє Летная академия Национального авиационного университета.


Участь у заході взяли начальник Льотної академії Сергій Неділько, президент компанії SafeusDrone КвакВоонг Шин, керівники відповідних структурних підрозділів академії, що задіяні в організації та супроводі роботи полігонів для тестування БПЛА.


Під час круглого столу учасники проаналізували світовий досвід створення полігонів для тестових випробувань; правове та законодавче забезпечення. Обговорили необхідне матеріальне забезпечення та створення інфраструктури для комфортного перебування команди випробувачів, розглянули можливість створення пересувних станцій для випробування БПЛА тощо.



      

1623Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: