Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/13/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-seminar-iz-elektronnogo-deklaruvannja.htm
новини, 13 січня 2020

У Кропивницькому відбувся семінар із електронного декларування


13 січня у актовій залі АРЗСП Управління ДСНС України у Кіровградській області пройшов навчальний семінар для особового складу Управління та працівників підпорядкованих підрозділів - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Начальник сектора з питань запобігання та виявлення корупції Управління Володимир Рєпін поінформував присутніх про засади антикорупційного законодавства, особливості цьогорічного електронного декларування та з’ясував проблемні питання, що можуть виникнути при подачі е-декларацій.


Під час семінару було роз’яснено суб’єктам декларування порядок заповнення е-декларацій, наголошено на відповідальності за ненадання чи подання неправдивих даних, надано відповіді на запитання присутніх. Крім того, увагу учасників семінару було закцентовано на необхідності суворого дотриманні вимог антикорупційного законодавства щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.


      


662Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: