Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/13/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-perevirili-tts-silpo-.htm
новини, 13 січня 2020

У Кропивницькому рятувальники перевірили ТЦ "Сільпо"


На виконання доручення Прем'єр-Міністра України, інспекторським складомУправління ДСНС України у Кіровоградській області здійснюються позапланові перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей, зокрема комунальні та державні підприємства, навчальні заклади, торгово-розважальні центри тощо - повідомляє У ДСНС України  у Кіровоградській області.


Так, 13 січня інспекторка Кропивницького міськрайонного відділу У ДСНС у Кіровоградській області розпочала інспектування великого торговельного центру «Сільпо», де, крім однойменного супермаркету, розміщена велика кількість магазинів промислових товарів. Триповерхова будівля характеризується щільною наповненістю торговельних точок, наявністю декількох виходів, складними площеннєвими рішеннями та великою кількістю відвідувачів.


Сьогодні рятувальники здійснили огляд й аналіз усіх ключових ланок системи протипожежного захисту будівлі та провели практичне відпрацювання з персоналом дій під час виникнення надзвичайної ситуації – після спрацювання системи виявлення пожежі увімкнулась сигналізація та було організовано евакуацію відвідувачів і працівників торговельного центру. Також, працівники закладу потренувались застосовувати  вогнегасники.


Наразі перевірка триває. Після вивчення документації щодо протипожежного захисту будівлі інспекторський склад Управління ДСНС в області складе акт, який буде оприлюднено на сайті Управління в рубриці «Актуально».




                    


798Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: