Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/13/prokuratura-napoljagae-na-vzjatti-pid-vartu-troh-osib-pidozrjuvanih-u-zagibeli-ljudei-na-teritorii-firmi-kernel-.htm
новини, 13 січня 2020

Прокуратура наполягає на взятті під варту трьох осіб, підозрюваних у загибелі людей на території фірми «Кернел»


Кіровським районним судом м. Кропивницького розглянуто клопотання слідчого, погоджене з процесуальним прокурором, щодо обрання трьом підозрюваним у смерті працівників на виробництві запобіжного заходу у виді тримання під вартою - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Незважаючи на те, що прокуратура наполягала на триманні підозрюваних під вартою, суд постановив застосувати до всіх затриманих фігурантів резонансного кримінального провадження міру запобіжного заходу у виді домашнього арешту.


Наразі, на зазначену ухвалу готується апеляційна скарга, в якій прокуратура наполягатиме на обранні вказаним особам запобіжного заходу у виді тримання під вартою

Нагадаємо, трагічна подія сталася, 10 січня 2020 року, в обласному центрі. Полтавські працівники виконували вантажні роботи на території фірми «Кернел». При випробовуванні залізобетонних паль, відбувся злам палі, яка при падінні смертельно травмувала двох працівників фірми-підрядника 1967 та 1978 років народження.


Затримано трьох осіб - директора підприємства, яке є замовником на проведення робіт та двох осіб підприємства, яке є фактичним виконавцем робіт. Усім підозрюваним оголошено підозру за ч.2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт на виробництві з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України.


Нагадуємо, що на Кіровоградщині на двох чоловіків впала бетонна конструкція

1056Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: