Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/13/asotsiatsija-politichnih-nauk-otsinjue-jakist-bjudzhetnih-program-u-kropivnitskomu.htm
новини, 13 січня 2020

Асоціація Політичних Наук оцінює якість бюджетних програм у Кропивницькому



«Асоціація Політичних Наук» спільно з ГО «Буслав Січ» (м.Богуслав) та організаціями з інших регіонів України, за підтримки «Інституту висвітлення війни та миру» (IWPR), продовжують свій моніторинговий проект, спрямований на оцінку якості місцевих бюджетних програм - повідомляє прес-служба АПН


Для проведення оцінки місцеві координатори проекту у п’яти містах використовуватимуть методологію розроблену експертом Центру «Ейдос» Володимиром Тарнаєм.


Предметом моніторингу стане процес розробки, виконання та звітування про виконання бюджетних програм на місцевому рівні.


«Мета цього моніторингу полягає в проведенні об’єктивної та незалежної оцінки якості всіх складових бюджетного процесу в частині програмно-цільового методу бюджетування. Минулого року, вивчивши ряд місцевих програм, ми стикнулись з тим, що маємо значні прогалини у аспектах розробки, обговорення програм з громадськістю та звітування про виконання програм» - зазначив голова «АПН» Дмитро Сінченко.


За період проекту командою експертів, у відповідності до методології, буде проаналізовано по 3 цільових програми міської та обласної рад. Буде проведено їх порівняльний аналіз та сформовано рекомендації по їх вдосконаленню та підвищенню ефективності виконання.



1003Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: