Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/10/kropivnitski-vognebortsi-perevirili-torgovii-tsentr-plazma-.htm
новини, 10 січня 2020

Кропивницькі вогнеборці перевірили торговий центр "Плазма"


У четвер, 9 січня за участі представників регіональних засобів масової інформації рятувальники розпочали перевірку стану пожежної безпеки торговельного центру «Плазма» у м. Кропивницький, у будівлі якого розташовані супермаркет, гіпермаркет побутової техніки та багато дрібних торгових точок - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Інспектори Кропивницького міськрайонного відділу У ДСНС у Кіровоградській області перевірили, як працюють системи оповіщення та системи автоматичної пожежної сигналізації та пожежогасіння, де мають знаходитися засоби пожежогасіння та у якій кількості. А також продемонстрували присутнім журналістам, як знайти безпечний вихід з приміщення закладу та куди звертатися, якщо виявлено порушення.


Практична фаза перевірки складалась із відпрацювання персоналом та відвідувачами  закладу евакуації, а також працівники закладу потренувались застосовувати  вогнегасника.  Бійці 1-го ДПРЗ провели тренувальне гасіння умовної пожежі.


Також цього дня розпочалася перевірка  Кропивницького інституту приватного вищого навчального закладу «Університет сучасних знань». У виші перевірили плани та шляхи евакуації з приміщень, наявність та стан протипожежних засобів, систем пожежогасіння,  провели роз’яснювальну роботу для педколективу та працівників щодо дотримання правил пожежної безпеки та порядку дій під час виникнення надзвичайної ситуації.




                    

1751Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: