Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/03/troe-ditei-narodilosja-v-kropivnitskomu-v-pershii-den-2020-roku-video-.htm
новини, 3 січня 2020

Троє дітей народилося в Кропивницькому в перший день 2020 року (ВІДЕО)


1 січня 2020 року в Кропивницькому народилось дві дівчинки та хлопчик: двоє немовлят – у перинатальному центрі, одна дівчинка – в пологовому будинку. Знімальна група Суспільного побувала у Міському пологовому будинку Кропивницького.


Кропивничанка Ірина Понуренко народила дівчинку, яку назвали Анна, 1 січня о другій годині дня. За словами Любові Понуренко, яка допомагає невістці доглядати за немовлям, відчувала, що онука народиться на Новий рік.


”Поставили нам в жіночій консультації 2 січня день народження. Та це все таки дитина, яка хоче на світ з’явитися, і з’явиться тоді, коли захоче. Раніше вітали з Новим роком, з новим щастям, і от я тільки вчора зрозуміла, що таке Новий рік і нове щастя”.


Акушерка-гінекологиня Варвара Пшиник, яка приймала пологи в Ірини Понуренко, розповіла, що дівчинка народилася здоровою.


”Три з половиною кілограми, п’ятдесят п’ять сантиметрів. Ми не реагуємо якось особливо на те, що саме в період новорічних свят комусь народжувати. У нас кожного дня ці стреси, пологи, іспити. Тому для нас це звичайна повсякденна робота”.


Кропивничанка Ірина Врадій народила хлопчика 31 грудня. Ім’я сину не обрала. Новий Рік святкувала у палаті з мамою. Каже, що хотіла народити у 2020 році.


”Трішечки засмутилась, та що ж зробиш. Просто 31 грудня всі готуються до святкування Нового року. І ніхто, можливо, не приходитиме поздоровляти з Днем народження”.


За словами головної медичної сестри Міського пологового будинку Світлани Федотової, заклад працює цілодобово.


”Кожної доби чергує три лікаря-акушера-гінеколога, два анестезіолога і два неонатолога. Інший медичний персонал – середній і молодший – також працює і в період свят”.


31 грудня та 1 січня у Міському пологовому будинку народилось четверо дітей.


2113Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: