Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/27/v-oschadbanku-prokomentuvali-informatsiju-pro-pidozru-v-privlasnenni-koshtiv-spivrobitnikami-banku.htm
новини, 27 грудня 2019

В «Ощадбанку» прокоментували інформацію про підозру в привласненні коштів співробітниками банку


Як "Кіровоград24"  інформував раніше посадовцям «Ощадбанку», які привласнили вклади пенсіонерів та дітей-інвалідів прокуратура повідомила підозру. Банк протягом року активно співпрацював зі слідством та ініціював процес завершення справи та передачі її до суду - повідомляє Главком



Внутрішні служби «Ощадбанку» самостійно виявили факт зловживання співробітниками банку у Кіровоградській області в результаті перевірок. Після цього банк звернувся з відповідною заявою до правоохоронних органів та надав їм всі підтверджувальні документи. Про це повідомляє пресслужба «Ощадбанку», коментуючи інформацію про підозру в привласненні коштів співробітниками банку у Кіровоградській області.



«Банк протягом року активно співпрацював зі слідством та ініціював процес завершення справи та передачі її до суду. Винних співробітників банку було одразу звільнено з займаних посад. Наразі всім дітям кошти повернуто в повному обзязі, по інших клієнтах триває процес повернення».



Як повідомлялось, за даними слідства, керуючий районним відділенням ймовірно у змові з провідним економістом протягом 2016-2018 років привласнювали кошти клієнтів банку, шляхом проведення безпідставних операцій, в тому числі безготівкового перерахування коштів з депозитних рахунків на підставні карткові рахунки за підробними документами.



«У результаті таких дій постраждало 72 особи — у переважній більшості це пенсіонери та діти з інвалідністю. Загальна сума привласнених за вказаною схемою коштів склала понад 2,2 млн грн», — додали у пресслужбі «Ощадбанку».



Нагадаємо, нещодавно прокуратура завершила розслідування щодо розкрадання $20 млн «Ощадбанку». 

1213Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: