Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/26/u-kropivnitskomu-rozpochalas-perevirka-stanu-pozhezhnoi-bezpeki-tsentralnoi-miskoi-likarni.htm
новини, 26 грудня 2019

У Кропивницькому розпочалась перевірка стану пожежної безпеки Центральної міської лікарні (ФОТО)


На виконання доручення Прем’єр-Міністра України від 11.12.2019 № 44205/1/1-19 та вказівки ДСНС України від України від 11.12.2019 № 02-17767/261 з метою здійснення контролю за виконанням вимог Кодексу цивільного захисту України, інших законодавчих та нормативних актів у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки на Кіровоградщині тривають позапланові перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


26 грудня у Кропивницькому почали перевіряти комунальний заклад «Центральна міська лікарня». Фахівці міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області перевірили загальний стан пожежної безпеки будівель, приміщень та території лікувального закладу. Зважаючи на те, що лікарня розміщена у одній з найстаріших у місті будівель, яка є ще й архітектурною пам’яткою, для безпеки людей, які щодень перебувають тут, важливо знати, як запобігти пожежі та як поводитись у випадку її виникнення. 


Тому у процесі перевірки інспектори провели інструктаж для персоналу та роз’яснювальну роботу для пацієнтів щодо дотримання правил пожежної безпеки у закладі. Крім того, працівники ще раз пригадали правила користування первинними засобами пожежогасіння та потренувались гасити пожежу за допомогою вогнегасника. З персоналом, пацієнтами та відвідувачами було відпрацьовано порядок евакуації з приміщення. А особовий склад підрозділу 1-го Державного пожежно-рятувального загону провів тренування з ліквідації пожежі.


                     &ft9   

1097Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: