Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/26/andrii-balon-vidkriv-novorichnu-jalinku-dlja-ditei-kirovogradschini.htm
новини, 26 грудня 2019

Андрій Балонь відкрив новорічну ялинку для дітей Кіровоградщини


Голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь разом із головою обласної ради Олександром Чорноіваненком  відкрили новорічну ялинку для дітей.


Новорічні ранки напередодні свят упродовж двох днів будуть проходити в обласній філармонії. За цей час у них візьмуть участь понад дві тисячі дітей з Кіровоградщини! Це і діти-сироти, і діти, позбавлені батьківського піклування, і діти учасників АТО та операції Об’єднаних сил. Також до святкувань долучаться і обдаровані діти області.  


«Переглядаючи виставу, ще раз переконався, якими талановитими є наші діти. Вони – найбільший скарб, який існує у світі. І сьогоднішнє свято лише це підтверджує!», – відзначив Андрій Балонь.


У святковій програмі – новорічні ігри, конкурси, вікторини та мюзикл «Таємниця четвертого королівства» від вихованців обласного ДЮЦу, а також солодкі подарунки від обласної державної адміністрації та обласної ради.



         

1559Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: