Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/16/na-kirovogradschini-politseiski-zatrimali-gromadjanku-za-pidozroju-u-zbuti-narkotikiv.htm
новини, 16 грудня 2019

На Кіровоградщині поліцейські затримали громадянку за підозрою у збуті наркотиків


Під час перевірки оперативної інформації про можливу протиправну діяльність 45-річної жительки Кропивницького, факт знайшов своє підтвердження.


У ході санкціонованого обшуку, проведеного за місцем проживання жінки, працівники управління протидії наркозлочинності виявилиблизько півкілограма  наркотичного засобу марихуани.


Вилучене направлено для проведення експертизи до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


Громадянку затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під ватрою. 


За результатами експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення особи до кримінальної відповідальності за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)Кримінального кодексу України. За такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.


Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомляйте за телефоном гарячої лінії 0951894350, на електронну пошту: к[email protected] або безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. В. Чміленка, 41. Конфіденційність гарантується.


За матеріалами управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області


683Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: