Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/16/kompanija-elvorti-peremola-v-konkursi-narodnii-brend-2019-v-nominatsii-silskogospodarska-tehnika-obladnannja.htm
новини, 16 грудня 2019

Компанія "Ельворті" перемола в конкурсі «Народний бренд 2019» в номінації "Сільськогосподарська техніка, обладнання


Компанія «Ельворті» провідний виробник сільськогосподарської техніки в Україні отримала перемогу у конкурсі «НАРОДНИЙ БРЕНД 2019» в номінації "Сільськогосподарська техніка, обладнання". Перемога у конкурсі та присвоєння відзнаки "Народний бренд" - це вираз найвищої довіри мешканців міста. Отримати таку нагороду справжнього народного обрання - це фантастично.


18 років в Україні проходить голосування "Народний бренд", у нашому місті захід пройшов вдруге, участь у конкурсі взяли понад 700 компаній та торговельних марок.


Конкурс «Народний Бренд» створює чесний народний рейтинг підприємств нашого міста.


Цього року, голосування розпочалося 1 жовтня й тривало до 31 листопада включно. 3 грудня, після підрахунку голосів, переможці врешті були визначені. Народний бренд 2019 року відзначився напруженою боротьбою серед учасників голосування.Близько 6 тисяч містян віддали голоси за найкращі підприємства, і це ще раз підкреслює визнання конкурсу «Народний Бренд» і престижність участі в ньому.Серед всіх, хто проголосував, було розіграно планшет методом випадкового відбору, а всі компанії-переможці презентували учасникам голосування заохочувальні призи.


Щиро дякуємо організаторам та всім, хто приймав участь в голосуванні. Дякуємо всім людям, що проголосували і обрали «Ельворті» найкращим виробником сільгосптехніки серед 11 номінантів.


Чекаємо наступного року на«Народний бренд 2020»!


656Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: