Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/16/bezrobitnim-kirovogradschini-proponujut-stati-profesiinimi-ribovodami.htm
новини, 16 грудня 2019

Безробітним Кіровоградщини пропонують стати професійними рибоводами



Рівненським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається навчання кваліфікованих робітників за професією «рибовод». Робочим навчальним планом передбачено вивчення таких предметів: «Основи анатомії та фізіології риб», «Технологія рибництва», «Основи гідрології», «Основи гідротехніки», «Механізація рибництва» та інші - повідомляє Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Навчальна програма максимально орієнтована на практичні виконання завдань та передбачає гнучку модель застосування, а практичні заняття проходять як на навчальних базах, так і безпосередньо у господарствах, де відбувається виробничий процес.


18 грудняпоточного року на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості розпочнеться навчання безробітних громадян. Курс навчання триватиме 6,2 місяців.  


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила вказана професія, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou



750Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: