Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/13/na-kirovogradschini-zaversheno-zahodi-osinnogo-prizovu-na-strokovu-viiskovu-sluzhbu.htm
новини, 13 грудня 2019

На Кіровоградщині завершено заходи осіннього призову на строкову військову службу


За результатами осінньої призовної кампанії 615 юнаків (100 % від визначеного для області завдання) з Кіровоградської області призвані на строкову військову службу. Зокрема направлено до навчальних центрів: Збройних Сил України – 250 осіб; Державної прикордонної служби – 55 осіб; Національної гвардії України – 180 осіб та Державної спеціальної служби транспорту - 35 осіб - повідомляє Кіровоградський обласний військовий комісаріат.


Усі призовники успішно пройшли заходи професійно – психологічного відбору та визнані призовними комісіями придатними за станом здоров’я до проходження строкової військової служби.


Після прийняття військової присяги та отримання навиків визначених військових спеціальностей усі солдати будуть розприділені до військових частин.


Поруч із зазначеним повідомляємо, що відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28.08.2014 «Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності», уведеного в дію Указом Президента України від 29.09.2015 №744 - військовослужбовці строкової служби до виконання бойових завдань в антитерористичній операції (ООС) в Донецькій та Луганській областях не залучаються.


1701Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: