Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/10/u-svitlovodsku-vidnovleno-robotu-kotelni-3.htm
новини, 10 грудня 2019

У Світловодську відновлено роботу котельні №3


Котельня працює у плановому режимі. Про це повідомляє радник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації з питань житлово-комунального господарства Ігор Васін. Він разом із в.о. начальника Управління ДСНС області Олексієм Родіоновим сьогодні проінспектували ситуацію з відновлення теплопостачання у Світловодську - повідомляє Кіровоградська обласна державна адміністрація.


Як прокоментував Ігор Васін, ремонтні бригади впродовж дня усунули два пориви на магістральних тепломережах. Нових поривів не виявлено.


Також завтра за ініціативи обласної державної адміністрації він проведе нараду із представниками світловодських промислових підприємств для оперативної допомоги у відновленні теплопостачання в місті.


Як відзначив голова обласної державної адміністрації Андрій Балонь, із метою забезпечення повноцінного освітнього процесу місцеві школи, які підключені до котельні №2, працюватимуть у дві зміни. У цих навчальних закладах температура в приміщеннях відповідає санітарним нормам.



     

1112Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: