Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/10/u-novomirgorodi-vihovantsi-shkoli-internatu-zmagalis-u-proforientatsiinih-igrah.htm
новини, 10 грудня 2019

У Новомиргороді вихованці школи-інтернату змагались у профорієнтаційних іграх


Вихованці Новомиргородської спеціальної школи-інтернату інтенсивної педагогічної корекції стали учасниками інтерактивного профорієнтаційного заходу «Хто зверху?», організованого фахівцями районної філії обласного центру зайнятості. 


Як повідомила Вікторія Удовіцька, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Новомиргородської районної філії обласного центру зайнятості, активно змагаючись у конкурсах «Збери літери», «Хто я?», «Склади пазли», «Чий інструмент?», учасники заходу продемонстрували неабияку обізнаність у світі професій. Обговорюючи у командах те чи інше завдання, школярі досить швидко і правильно відповідали на бонусні запитання.


Переможених не було: внаслідок дружньої командної роботи, яка є звичною для учнів, адже більшість з них походить із багатодітних сімей, кожна команда змогла оперативно згуртуватись, тому, у результаті, рахунок зрівнявся. 


За словами директора Новомиргородської районної філії обласного центру зайнятості Юрія Сули, головне завдання профорієнтаційної роботи –допомога учнівській молоді в оцінці власних нахилів до різних видів трудової діяльності, надання рекомендацій щодо вибору професії й можливих шляхів оволодіння нею. Зокрема, проведення заходів у форматі гри дозволяє формувати уявлення про навколишній світ та здобути навички, необхідні для подальшої успішної трудової реалізації.


1162Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: