Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/10/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-vidbirkovii-tur-molodizhnoi-ligi-gumoru-.htm
новини, 10 грудня 2019

У Кропивницькому відбудеться відбірковий тур «Молодіжної ліги гумору»


11 грудня о 15:00 в Кропивницькому за ініціативи молоді Кіровоградщини, Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості та за сприяння управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації відбудеться відбірковий тур обласного молодіжного чемпіонату гумору «Молодіжна ліга гумору».


«Молодіжна ліга гумору» проводиться з метою розвитку гумористичного руху в області, створення умов для творчого, інтелектуального, духовного розвитку дітей та молоді, виявлення талановитих, обдарованих, творчих особистостей у гумористичному жанрі, організації їх змістовного дозвілля.


Загальна тема чемпіонату «Мистецький сезон». Тема першої гри – «Художня самодіяльність». Відбірковий тур включатиме 2 конкурси: привітання, та імпровізація. 8 команд  з різних закладів вищої та професійно-технічної освіти нашого міста вийдуть на сцену, щоб позмагатися за своє місце у півфіналі.


Місце проведення: актова зала міжнародного медичного факультету Донецького національного медичного університету. Адреса: м.Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 1.


853Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: