Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/10/na-mini-jarmarku-vakansii-u-kropivnitskomu-shukali-ohoronnikiv-vantazhnikiv.htm
новини, 10 грудня 2019

На міні-ярмарку вакансій у Кропивницькому шукали охоронників та вантажників


На міні-ярмарку вакансій, що відбувся у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості, були представлені вакансії, які є затребуваними на МП «Кедр» у формі ТОВ: «Охоронник», «Вантажник», «Дорожній робітник», «Укладальник-пакувальник», «Мийник-прибиральник рухомого складу» та ін. - повідомляє Людмила Міщенко, провідний фахівець з питань зайнятості Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості


Заступник директора підприємства Анатолій Ікленко ознайомив присутніх з основними напрямками діяльності підприємства, а також надав вичерпну інформацію щодо перспектив працевлаштування на підприємство, вимог до претендентів, а також ознайомив з режимом роботи та умовами оплати праці.


Під час заходу безробітні активно спілкувались з роботодавцем, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді. Більшість з них зацікавилися пропозиціями, 5 осіб отримали направлення на працевлаштування.


Фахівці центру зайнятості впевнені, що проведений захід принесе позитивні результати і роботодавцю в укомплектуванні кадрами підприємства, і громадянам, які шукають роботу.



881Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: