Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/04/na-kirovogradschini-pravoohorontsi-prodovzhujut-roz-jasnjuvalnu-robotu-schodo-protidii-nasilstvu-v-sim-i.htm
новини, 4 грудня 2019

На Кіровоградщині правоохоронці продовжують роз’яснювальну роботу щодо протидії насильству в сім’ї


В рамках Міжнародної акції "16 днів проти насильства"поліцейські активно проводять заходи серед учнів, під час яких  в доступній формі, відповідно віку учасників, знайомлять їх із поняттями та видами насильства, заходами безпеки та першочерговими діями, які необхідно вживати, якщо стали жертвою чи свідком таких негативних проявів. Крім того, такі заходи направлені на формування у дітей нульової терпимості до проявів насильства - повідомляє відділ ювенальної превенції УПД поліції Кіровоградської області.


Так, працівники Кропивницького районного відділення поліції зустрілись з учнями Бережинського та Степнянської філії Первозванівського навчально-виховного об’єднання. Для школярів поліцейські провели тематичні лекції, а також індивідуальні бесіди з окремими дітьми.



Завітали поліцейські і до Онуфріївської загальноосвітньої школи, де провели правоосвітню лекцію для учнів 5 – 7 класів, під час якої школярам було продемонстровано тематичний відеофільм. Дітям надано інформацію про те, куди звертатися за допомогою у разі вчинення проти них будь-яких протиправних дій, зокрема насильства в сім’ї чи булінгу.


Інспектор ювенальної превенції Знам̕янського відділу поліції провів бесіду з учнями Богданівської загальноосвітньої школи № 2. Діти із цікавістю слухали розповідь поліцейського та ставили питання з теми лекції.




З учнями 9-го класу Нерубайської школи провела зустріч інспектор ювенальної превенції Новоархангельського відділення  Голованівського відділу поліції. Поліцейська розповіла школярам про заходи, яких необхідно вживати, аби убезпечити себе від негативних проявів та про важливість інформування поліцейських, батьків та вчителів, у разі якщо стали свідками протиправних дій стосовно інших.



773Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: