Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/03/kropivnitski-gimnastki-privezli-medali-z-mizhnarodnogo-turniru-varshavska-osin-.htm
новини, 3 грудня 2019

Кропивницькі гімнастки привезли медалі з міжнародного турніру «Варшавська осінь»


У Варшаві завершився VII міжнародний турнір з гімнастики художньої «Варшавська осінь». Змагання зібрали 312 учасників з України, Росії, Польщі, Білорусі, Бельгії, Литви, Ізраїля та Німеччини - повідомляє сайт МРмК.


Гімнастки Кропивницької комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 3 успішно презентували рідне місто на престижному турнірі. Анна Присяч стала чемпіонкою у вправах з мячем та обручем, Марія Павлова стала срібною призеркою зі скакалкою та булавами,  Марина Локарева посіла  ІІІ місце з мячом, булавами та у фіналі виборола «бронзу» у вправах  зі скакалкою, а Кишлян Єва – «золото»  з обручем.  Тренує гімнасток Людмила Виноградова.


У той же час, їхні одноклубниці, вихованки КДЮСШ №3 склали гідну конкуренцію своїм суперницям у Будапешті  на міжнародному турнірі з художньої гімнастики Snowflake Cup International Rhythmic Gymnastics Tournament. Тут змагалися 440 юних гімнасток із  11 країн.


Кропивницькі грації полонили серця угорських вболівальників: Савенко Дар’я стала золотою медалісткою у вправах з мячем та бронзовою - у багатоборстві, за підсумками усіх виступів Марія Байбарак зайняла ІІ місце, Маргарита Дмітрієва  - ІІІ, а Софія Касьяненко -  почесне IV місце.  Тренують гімнасток Анастасія Мельник, Ольга Шевченко та Іван Гончаренко.



1114Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: