Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/02/uchnivska-molod-oleksandrivki-diznavalis-jak-obirati-maibutnju-profesiju.htm
новини, 2 грудня 2019

Учнівська молодь Олександрівки дізнавались, як обирати майбутню професію


З метою надання профорієнтаційної підтримки учням у виборі сфери майбутньої професійної діяльності, формування у школярів свідомого ставлення до праці, професійного самовизначення з урахуванням можливостей, здібностей та вимог ринку праці фахівцями Олександрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості для старшокласників Олександрівського НВО №1 проведено профорієнтаційний інтелектуально-ігровий захід дуель-шоу «Хто зверху?».


Захід відбувся у рамках обласного Місячника профорієнтації молоді «Знайди себе – спроектуй своє майбутнє» та спрямований на формування у школярів відповідального ставлення до свідомого і самостійного вибору професії, розвиток пізнавальної активності, самостійності, ініціативи, а також виявлення і формування правильної мотивації вибору професії.


Діти виконували завдання на профорієнтаційну тематику: розгадували ребуси, складали прислів'я, виконували завдання «Допитлива ворона».


Найцікавішим для дітей був рухливий та емоційний конкурс «Збери літери». Змістовним та пізнавальним вийшло бліц-опитування: школярі на швидкість, відповідали на запитання про професії. Крім того, цікавими та пізнавальними стали бонусні запитання, що давали можливість командам заробити додаткові бали.


За словами педагогічних працівників, профорієнтаційна робота, що проводиться районною філією серед учнівської молоді, є корисною та цікавою, а головне – дозволяє краще підготувати школярів до усвідомленого вибору майбутньої професійної діяльності.



736Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: