Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/25/raikovich-gotuemo-misto-do-zimi-onovljuemo-rozmitku-dorozhni-znaki-ta-rozchischaemo-vulitsi-vid-priparkovanogo-transportu.htm
новини, 25 листопада 2019

Райкович: готуємо місто до зими - оновлюємо розмітку, дорожні знаки та розчищаємо вулиці від припаркованого транспорту



У Кропивницькому оновлять розмітку та дорожні знаки на вулицях міста, на цьому сьогодні, 25 листопада, під час апаратної наради наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович - повідомляє "Кіровоград24" 


«Ми повинні проаналізувати нормативну складову, якість проектування та підготовки об‘єктів і комунікацій. Врахуйте та здійсніть всі необхідні заходи, щоб ми увійшли якісно в зимовий сезон. Необхідно поновити знаки і освіжити розмітку на завершених об‘єктах - це зменшить порушення і небезпеки на дорогах»,- зазначив Андрій Райкович. 


Також міський голова акцентував увагу поліції на необхідності впорядкування парковок транспорту особливо в зимовий період, адже припарковані на узбіччях доріг автівки значно ускладнюють рух транспорту вулицями. «Для цього є обмежувальні знаки, є радіо,яке водії слухають, давайте доносити інформацію таким чином, якщо це небхідно», - зазначив міський голова.


     

1449Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: