Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/20/bezrobitni-elektrogazozvarniki-mozhut-bezkoshtovno-pidvischiti-svoju-kvalifikatsiju.htm
новини, 20 листопада 2019

Безробітні електрогазозварники можуть безкоштовно підвищити свою кваліфікацію


25 листопада поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання безробітних громадян за професією «Електрогазозварник судновий». Курс навчання триватиме 2,5 міс - повідомляє Відділ організації професійного навчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Електрогазозварник – одна із професій, що користується широким попитом на регіональному  ринку праці. Більш того, потреба в робітниках цієї професії має тенденцію до зростання


Умовами до направлення на навчання є:

·  освітньо-кваліфікаційний рівень – «Електрогазозварник» 3-го розряду;

·  стаж роботи не менше 1 року;

·  18 років;

·  медична довідка з допуском до професії


Варто зазначити, що після закінчення навчання та отримання відповідного свідоцтва, значно розширюються можливості випускників щодо працевлаштування, оскільки підвищується їхня конкурентоспроможність на ринку праці, а кваліфікаційні якості – в більшій мірі відповідають вимогам роботодавця.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Громадяни,  яких зацікавили пропозиції щодо проходження професійного навчання, можуть звертатися до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за місцем перебування.



1065Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: